DMK ENZYMTHERAPIE

DMK ENZYMTHERAPIE

DMK Enzyme Therapy is een paramedische behandeling die werkt tot diep in onze cel en zorgt voor een verbetering van de structuur en functies van de huid. Het is op basis van enzymen en geschikt voor alle huiden en in te zetten bij vele huidproblemen en huidcondities. De resultaten hebben ons verrast en er is geen andere behandeling in de wereld die dit effect kan bereiken. Het is dus zeker geen normale schoonheidsbehandeling maar DMK maakt het verschil door dingen anders te doen en dit zie je terug in de mooie resultaten.

WAT IS EEN ENZYM?

Een enzym is een eiwit en komt in elke cel van ons lichaam voor. Ze zijn in staat om chemische reacties in of buiten een cel te activeren. Ze kunnen stoffen opbouwen en afbreken. De DMK Enzyme Therapy op basis van enzymen voert afvalstoffen en schadelijke stoffen af en kan de huid weer opbouwen zoals de collageen aanmaak. Het zorgt ook voor een betere zuurstofvoorziening in de huid, dit is van groot belang voor de gezondheid van de huid en de energie productie in de cellen. Een gebrek aan zuurstof zorgt voor een slechte huid. Om de zuurstofvoorziening in de cellen te verbeteren werkt DMK met de chemie van het lichaam en verhoogt het zuurstof door gebruik te maken van onze vaten. Onze haarvaten zijn de leidingen van zuurstof naar de cellen van de huid.

HET DMK CONCEPT

De DMK Enzymentherapie is een volledig concept dat bestaat uit behandelingen plus producten voor thuis. De behandelingen en thuisproducten zijn op elkaar afgestemd om zo het beste resultaat te bereiken.

Het DMK Concept bestaat uit 4 onderdelen:

1. Remove (verwijderen)
De dode huidcellen, die leiden tot het ontstaan van een droge huid, fijne lijntjes en verkleuringen ,worden verwijderd. Hierdoor komen de nieuwe huidcellen sneller naar boven.

2. Rebuild (opbouwen)
De huid wordt weder opgebouwd door de interne processen te herstellen zodat de huid weer optimaal kan functioneren. Dit proces maakt het mogelijk dat de cellen langer in leven blijven en optimaal presteren voor een gezondere, jongere uitziende huid. De zuurmantel van de huid wordt herstelt doordat de opperhuid wordt binnengedrongen met de Enzymentherapie.

3. Protect (beschermen)
De huid wordt beschermd tegen invloeden van buitenaf, zoals de zon en vrije radicalen, die vroegtijdige veroudering van de huid veroorzaken. Hiervoor worden o.a. krachtige antioxidanten gebruikt.

4. Maintain (onderhoud)
Door het gebruik van de DMK thuisproducten worden de resultaten van de behandelingen verlengd en verbeterd.

De behandelingen zorgen ervoor dat de bloedcirculatie, zuurstofvoorziening, de collageenproductie en het lymfedrainagesysteem worden gestimuleerd. Daarnaast voert het gifstoffen, afvalstoffen en vrije radicalen af.

Wenst u meer info over DMK Enzymentherapie of wilt u graag een afspraak maken? Neem dan contact met ons op via +31 (0) 6 41 90 41 48 of maak direct een afspraak. 

maak een afspraakbekijk tarieven

Waarom deze behandeling?

Het is een totaal behandelconcept op basis van enzymen. De focus ligt op het verbeteren van de huidconditie en hydratatie en het kan ingezet worden bij vele huidproblemen. Wist je dat veel huidproblemen veroorzaakt worden door vochtverlies veroorzaakt door een huidbarrierre die kapot is. Hierdoor gaat de huid vocht verliezen en kunnen schadelijke stoffen de huid binnendringen met alle gevolgen van dien. Dit unieke Enzyme Therapy Concept geeft aan iedereen de kans om een mooie, gezonde huid te krijgen en bestaat uit 2 concepten namelijk de Huid Revisie en de Huid Lifting.

Hoe ziet de behandeling eruit?

De standaard acne behandeling bestaan uit het reinigingen van de huid en het verwijderen van de aanwezige onzuiverheden. Indien dit gewenst is, is het mogelijk om een chemische peeling toe te passen op de huid. Afhankelijk van het type acne, zijn er diverse behandelingen mogelijk.

Hoeveel behandelingen heb ik nodig?

Als je met DMK Enzymentherapie begint, dan starten we altijd met 4 behandelingen waarbij we alleen nog het DMK Enzyme Masker 1 inzetten. Het is heel belangrijk dat de huid een correcte voorbereiding krijgt om de meest optimale Enzymentherapie te krijgen en om heftige reacties te voorkomen. Na deze 4 behandelingen gaan we kijken waar je huid nog behoefte aan heeft en kunnen we meerdere maskers en producten toevoegen aan de behandeling. Daarnaast is het aangeraden om de DMK producten thuis te gebruiken om zo het beste resultaat te behalen.

De behandeling is niet pijnlijk, maar je ervaart wel een pulserend gevoel en jeuk. Vooral tijdens de eerste behandelingen kun je dit ervaren.

Hoe ziet de huid na de behandeling eruit?

DMK Enzyme Therapy zorgt voor een plasmatisch effect in de huid. Dit ontstaat direct na het verwijderen van het DMK Enzym Masker. De DMK enzymen creëren een lymfedrainage, je voelt de huid ook strakker worden en pulseren. Dit bevordert een stormloop van vers zuurstofrijk bloed vanuit de huid in de verwijde haarvaten. Je ziet dit plasmatische effect ook doordat de bloedvaten (rode streepjes) zichtbaar worden. Dit zal binnen 30 tot 60 minuten weer langzaam verdwijnen.

Het resultaat

Gedurende de behandelingen zult u merken dat uw huid rustiger, gladder en egaler wordt. De hoeveelheid puistjes en mee-eters zal afnemen en acne uitbraken komen steeds minder voor. Daarbij ziet u op lange termijn een stralende en een gezonde huid.

Post-treatment verzorging

Om ervoor te zorgen dat de huid optimaal hersteld is en wordt voorbereid op de volgende behandeling zijn de thuisproducten van belang. De DMK Enzyme Therapy is een volledig concept dat bestaat uit behandelingen + producten voor thuis om zo het beste resultaat te bereiken.

 De DMK Enzymtherapie is geschikt bij:

 • acne
 • rosacea
 • pigmentvlekken
 • huidirritaties
 • eczeem
 • reactieve huid
 • gebarsten huid
 • droge huid
 • rode huid
 • vale huid
 • problemen in het ooggebied zoals wallen, donkere kringen