Skinbooster SkinActiv

Skinbooster SkinActiv

Dit is een spierverstevigende behandeling die de huid een voeding en hydratatie boost geeft wat resulteert tot een liftend effect. SkinActiv werkt door middel van de behandeltechniek elektroporatie, waarmee stoffen in een cel getransporteerd kunnen worden. Deze behandeling wordt in combinatie met microdermabrasie en/of esthetische peeling vooraf uitgevoerd. Verder wordt tijdens de behandeling met de Skinbooster SkinActiv een cocktail van vitamines met de hyaluronzuur en peptiden in de huid gebracht.

Wens je meer info over deze behandeling of wil je graag een afspraak maken? Neem dan contact met ons op.

Afspraak makenbekijk tarieven

Waarom deze behandeling?

Deze behandeling zorgt voor optimale penetratie van werkzame ingrediënten in de diepere huidlaag (dermis).

Hoe ziet de behandeling eruit?

Nadat de huid eerst goed gereinigd is, wordt door middel van de Skinbooster SkinActiv diverse werkstoffen, zoals bijvoorbeeld hyaluronzuur, vitamine en mineralen in de huid toegediend. Met kleine micro injecties worden deze vloeistoffen in de huid geïnjecteerd.

Hoeveel behandelingen heb ik nodig?

Voor een optimaal resultaat verschilt het aantal behandelingen per persoon en per huidtype. Bij een overmatige aanwezigheid van huidlijntjes of volumeverlies, zijn er 3-6 behandelingen nodig voor een optimaal resultaat. Voor een preventieve behandeling om huidveroudering tegen te gaan, kan 1-3 behandeling al genoeg zijn. Voor het behouden van het behandelresultaat zijn er onderhoudsbehandelingen nodig.

Hoe ziet de huid na de behandeling eruit?

Na de behandeling kan de huid wat gevoelig zijn en treden er lichte roodheid en zwelling op die een aantal uren kunnen aanhouden. De huid kan ongeveer 1 dag post-behandeling wat rood aandoen en warm aanvoelen. We raden aan om de direct na de behandeling voor 1 dag zo min mogelijk make-up te gebruiken en intensief sporten te vermijden.

Het resultaat

Al na één behandeling is het resultaat van de mesotherapie zichtbaar. Zo is de huid beter gehydrateerd. Fijne rimpels zijn minder zichtbaar. De huidstructuur is verfijnder. Betere spankracht van de huid. Meer volume op de wangen.

Post-treatment verzorging

Om ervoor te zorgen dat de huid optimaal hersteld is en wordt voorbereid op de volgende behandeling zijn de thuisproducten van belang. Dit wordt afgestemd aan jouw dagelijkse skin care producten.

De Skinbooster SkinActiv is geschikt bij:

  • Vermindering rimpels en fijne lijntjes
  • Egaliseren van de huidteint
  • Versteviging van de huid
  • Verbetering van de huidconditie
  • Betere diepe hydratatie van de huid
  • Haarstimulatie

De behandelgebieden bestaan uit:

  • Het gelaat
  • De hals en decolleté
  • De handen
  • De hoofdhuid
Parisa Skin Clinic
4.9
Gebaseerd op 78 beoordelingen
js_loader