Bindweefselmassage

Bindweefselmassage

Bindweefselmassage is de meest natuurlijke manier om de huidkwaliteit te verbeteren.  Door de diepe massagetechniek die op het bindweefsel inwerkt, vervormen de fibroblasten (bindweefselcellen) waardoor er versnelde celdeling ontstaat. Door deze versnelde celdeling wordt het bindweefsel aangezet tot vernieuwing en de daarmee samenhangende versteviging. In dit proces maakt het bindweefsel nieuw collageen en elastische vezels aan. De huid wordt hierdoor voelbaar en zichtbaar steviger.

Bindweefselmassage stimuleert de huiddoorbloeding, reduceert blokkades en verstevigt de huid. Doordat de huid een verbeterde doorbloeding krijgt is hij ook beter in staat om voedingsstoffen op te nemen en afvalstoffen los te laten. Bij een slechte doorbloeding kunnen o.a. verklevingen ontstaan. Dit betekent dat de celwanden bijna niet in staat zijn om voedingsstoffen op te nemen en afvalstoffen af te voeren. Door de bindweefselmassage wordt de bloedcirculatie geoptimaliseerd.

Wenst u meer info over Bindweefselmassage behandeling of wilt u graag een afspraak maken? Neem dan contact met ons op.

maak een afspraakbekijk tarieven

Waarom deze behandeling?

Het doel van deze behandeling is het stimuleren van collageen. Verklevingen die zich in de huid door afvalstoffen hebben opgebouwd los te masseren en zo de doorbloeding te optimaliseren.

Hoe ziet de behandeling eruit?

Tijdens de bindweefselmassage behandeling beginnen we met de huid voorbereiding door het het reinigen en exfoliëren van de huid. Dan starten we met het cuppen van de huid. Zo maken we huid huid wat losser voor de bindweefselmassage. Daarna voeren we de grepen uit van de bindweefselmassage. Dit kan iets gevoeliger zijn als je dit nog nooit hebt gedaan. De behandeling wordt afgesloten met een kalmeren masker.

Hoeveel behandelingen heb ik nodig?

Het mooiste resultaat wordt verkregen in kuurverband. Na de eerste behandeling merkt en ziet u meteen resultaat! Om dit vast te houden zijn meerdere behandelingen aan te raden. Afhankelijk van de huidconditie zijn er gemiddeld 3-6 behandelingen nodig.

Hoe ziet de huid na de behandeling eruit?

Na de behandeling kan de huid wat gevoelig zijn en treden er lichte roodheid die een aantal uren kunnen aanhouden. De huid kan ongeveer 1 dag post-behandeling wat rood aandoen en warm aanvoelen. We raden aan om de direct na de behandeling voor 1 dag zo min mogelijk make-up te gebruiken en intensief sporten te vermijden. Naast de genoemde reacties kunnen er gevoelens van loomte, slaap en warme, tintelende handen of voeten optreden. Dit zijn zeer positieve en welkome reacties. Het betekent dat er goed op de massage wordt gereageerd. Soms treedt het gevoel op dat men een kater (met stevige hoofdpijn) heeft.

Het resultaat

De huid wordt gelift en krijgt een stralende teint.

Post-treatment verzorging

Wij adviseren na de behandeling veel water te drinken, zodat afvalstoffen afgevoerd kunnen worden.

De bindweefselmassage is inzetbaar voor:

  • Verbetering van de huidconditie
  • Stimulering van de doorbloeding van de huid
  • Stressreductie door opheffen van de onderhuidse verklevingen
  • Verbetering van de opname van werkstoffen
  • Nieuwe aanmaak van collageen
  • Bevordering van de celdeling
  • Verbetering van de huidstructuur
Parisa Skin Clinic
5.0
Gebaseerd op 31 beoordelingen
js_loader