Skip to main content

Injectables: fillers en Botox in Zaandam | Dr. Emmilia

Een jonge en frisse uitstraling behouden? Wie wil dat nou niet! Botox en fillers kunnen hiervoor een goede oplossing zijn. Heb je een oudere of sobere uitstraling door gebeurtenissen? Met injectables kunnen we jouw uitstraling verbeteren en met een mooiere versie van jezelf kun je verder genieten.

Ben je op zoek naar een goed advies voor een huidverbeterende behandeling van rimpels en lijntjes met injectables (botox en fillers)? Parisa Skin Clinic werkt vanaf heden actief samen met Dr. Emmilia Dowlatshahi. Je bent van harte welkom voor een eerlijk en deskundig advies hierover.

Naast rimpelbehandelingen kunt u ook bij ons terecht cosmedische behandelingen. Dit zijn bijvoorbeeld behandelingen zoals tandenknarsen, tandvleesglimlach en overmatig transpireren!

Save the date: Maandag 23 januari 2023 om 10:30 is Dr. Emmilia bij ons in de kliniek in Zaandam. Wil je meer weten? Maak een afspraak bij ons via de online agenda of telefonisch/whatsapp voor een vrijblijvende intakegesprek. De plaatsen zijn beperktmaak tijdig jouw afspraak!

Portfolio Dr. Emmilia 

Dr. Emmilia Dowlatshahi heeft geneeskunde aan de gerenommeerde Albert Ludwigs Universiteit in Freiburg Duitsland gestudeerd. Zij heeft van 2012-2017 de opleiding tot dermatoloog in het Erasmus Medisch Centrum in Rotterdam gevolgd. In 2014 promoveerde zij aan de Erasmus Universiteit op epidemiologisch onderzoek naar de comorbiditeiten van psoriasis. Zij onderzocht de relatie tussen psoriasis en depressie en hart- en vaatziekten.

Zij heeft passie voor haar vak en oefent de dermatologie in de volle breedte uit. De cosmetische dermatologie is een van haar aandachtsgebieden, en ze is een van de eerste dermatologen die hiervoor is opgeleid bij Erasmus MC Aesthetics Rotterdam door Dr. Peter Velthuis, de vooraanstaande cosmetisch dermatoloog van Nederland en oprichter van de Velthuis klinieken.

Als dermatoloog heeft Dr. Emmilia een holistische benadering van de huid. Tijdens de gezichtsanalyse geeft ze uitgebreid cosmetisch en medisch advies en haar doel is het behalen van een natuurlijk resultaat met botulinetoxine en hyaluronzuur fillers. Het consult kan gehouden worden uiteraard in het Nederlands, maar ook in het Engels, Frans, Duits of Perzisch.

Haar overige aandachtsgebieden binnen de dermatologie zijn de inflammatoire huidaandoeningen (o.a. psoriasis), de dermato-oncologie (huidkanker) en Mohs’ micrografische chirurgie en de flebologie (spataders). Zij is werkzaam als dermatoloog in het OLVG Amsterdam en als Mohs chirurg bij Bergmanclinics Hilversum.

Tarieven

Gratis cosmetisch consult

Is dit u eerste behandeling met injectables en wilt u graag meer weten over de mogelijkheden en de kosten, maak een afspraak voor een vrijblijvend en gratis consult.

BOTOX

Bij de botox behandelingen wordt het A-merk product Bocouture® gebruikt

Botox frons                                                       €150

Botox kraaienpootjes                                      €150

Botox frons + kraaienpootjes                         €275

Botox voorhoofd                                              €150

Botox frons+ voorhoofd                                  €275

Botox overmatig zweten oksels                      €450

Botox overmatig zweten handpalmen           €450

Botox putjes in de kin                                       €50

Botox afhangende mondhoeken                    €50

Botox gummy smile

(lach waarbij tandvlees zichtbaar wordt)        vanaf €50

Tandenknarsen                                                  €300

 

FILLERS

Bij de filler behandelingen wordt het A-merk product Belotero® gebruikt

Fillers neuslippenplooi                                       1ML       € 350          2ML     € 650

Fillers jukbeenderen                                          1ML       € 350          2ML     € 650

Fillers lippen                                                       0,6ML   € 200          1ML     € 350

Fillers marionetlijnen                                         1ML       € 350          2ML     € 650

Fillers traangootjes/wallen                               0,6ML   €200           1ML     € 350

SKINBOOSTER

Profhilo is een skinbooster met hyaluronzuur die de huid hydrateert, volume geeft en een scherpe contour. Het optimale resultaat wordt bereikt na 2 behandelingen met 6 weken ertussen.

Profhilo                                                                   2ML     € 300

                                                                                 6 weken later weer 2ML  €250

Dermatologisch consult

Wilt u advies over een dermatologisch probleem, zijn de kosten vanaf €85 per consult.

Leave a Reply