Skip to main content

De filosofie van corneotherapie is, dat door de huidbarrière (stratum corneum) te herstellen, zo de huid zichzelf ook hersteld. In de praktijk blijkt het, dat wanneer er een ontsteking in de huid is (ongeacht wat de oorzaken zijn) de huidbarrière lek en doorlaatbaar is. Wanneer de huidbarrière hersteld is, is de huidirritatie ook verdwenen.

Wanneer de huidbarrière is verstoord, is deze niet langer beschermd tegen invloeden van buitenaf en vervuiling. De opperhuid verliest haar vermogen om te beschermen en te verdedigen.

Voor de toepassing van Corneotherapie is het essentieel om allergene en huidverouderende ingrediënten te vermijden in huidverzorgingsproducten. In plaats daarvan worden pure en zuivere ingrediënten gebruikt waarmee een product op maat kan worden samengesteld.

Met Corneotherapie gaan we dus de huid herstellen en weer in balans brengen zodat jouw huid weer gezond en mooi wordt. Corneotherapie is ook geschikt als je geen huidprobleem hebt, maar wel jouw huid mooi en in balans wilt houden en vroegtijdige huidveroudering wilt voorkomen.

Huidscan met huidcamera
Het aantal mensen met huidproblemen groeit. Een groot deel van die mensen geeft aan, snel last te hebben van schilfertjes, jeuk, roodheid en andere vormen van irritatie. Tachtig procent van dit soort huidproblemen wordt veroorzaakt door verkeerde huidverzorgingsproducten. Met een huidscan, kunnen we zien of een huidverzorgingsproduct de huid verzorgt of juist beschadigt.

Daarnaast kunnen m.b.v. een huidscan potentiële huidproblemen worden ontdekt, omdat huidproblemen niet in één dag ontstaan zijn (behalve de acute contact allergische reactie). Ze ontwikkelen zich al vaak maanden en jaren onder de huid.

Deze ontwikkelingen zijn niet waarneembaar met het blote oog. Een huidcamera kan d.m.v. een huidscan de ontwikkeling in de diepere huid waarnemen. Huidproblemen kunnen dus voortijdig ontdekt en bijtijds aangepakt worden, om onherstelbare huidschaden te voorkomen.

Bij Parisa Skin clinic kunt u een kijkje nemen in uw huid en ontdekken wat de zichtbare én onzichtbare conditie van uw huid is. U ontvangt een uitgebreide huidanalyse met fotoscan en een persoonlijk huidadvies.

Ben u tevreden over onze dienstverlening? Laat het ons weten