Skip to main content

Steeds meer mensen stappen vaker over naar een ander merk omdat de huid maar niet verbetert of opknapt. Door de jaren heen is er een allergie opgebouwd voor bijvoorbeeld parfum of conserveringsmiddelen. Daarnaast kunnen er nog andere factoren een rol spelen, bijvoorbeeld eczeem, overgang, vervuiling door cosmetica of bv veel te sterke peelinggebruik! Met Dermaviduals richten we ons op het herstel van de bovenste huidlaag welke ook wel gezien wordt als de huidbarrie. Deze methode wordt ook corneotherapie genoemd!

Huidherstel en huidverbeteren is de kracht van Dermaviduals. Dermaviduals is gebaseerd op DMS technologie. DMS = Membrane Structure. Dermaviduals DMS crème heeft dezelfde samenstelling en structuur als de huid, zodat deze de huidbarrière op de meest natuurlijke wijze kan herstellen.

Behalve DMS crème, heeft Dermaviduals nog een andere innovatie – het customise concept. Dankzij haar modulaire werkstoffen kan een product op maat samengesteld worden. De actieve werkstoffen van Dermaviduals zijn van hoogwaardige en plantaardige ingrediënten. Deze zijn ingekapseld in liposomen en nanoparticles. Liposomen en nanoparticles functioneren zowel als actieve huidverzorgende ingrediënten als ‘transporteur’ van andere actieve ingrediënten om ze in de huid te laten werken.

In Dermaviduals® producten zitten geen conserveringsmiddelen, geur- en kleurstoffen, sulfaten (agressief reinigingsmiddel), siliconen, minerale oliën (vetten zoals paraffine en vaseline die te huid afsluiten), emulgatoren (synthetische bindingsmiddelen) en aminen (metalen). Het product is gemaakt op basis van organische ingrediënten. Dierproefvrij en milieuvriendelijk verpakt

Dermaviduals….dermatologische huidverzorging, geen hype alleen resultaten!

Alle producten van Dermaviduals zijn vrij van parfum, minerale oliën, conserveringsmiddelen, siliconen, emulgatoren en dierlijke ingrediënten (vegan).

Leave a Reply

Ben u tevreden over onze dienstverlening? Laat het ons weten