Skip to main content

Gezien de groei in onze kliniek zoeken we een enthousiaste assistent(e) om ons team te komen versterken!

Vacature – Algemeen assistent (m/v) 8 tot 24 uur | Huidtherapie kliniek – Parisa Skin Clinic.

Functieomschrijving
Momenteel werken we met één huidtherapeut en één medische schoonheidsspecialiste. De huidtherapeut en de medische schoonheidsspecialiste zijn verantwoordelijk voor de huidtherapeutische behandelingen. De assistent(e) zal de behandelaars helpen bij assisterende werkzaamheden op de loopband. Verder is de assistentes verantwoordelijk voor de ontvangst van nieuwe cliënten, het inplannen van (nieuwe) patiënten, het afrekenen aan de receptie en algemene zaken m.b.t. tot de praktijk. Dienstverband: Parttime/oproepbasis

Jouw taken bestaan o.a. uit:

  • het ontvangen van cliënten in onze kliniek en geven van informatie aan de cliënten.
  • het correct en vriendelijk te woord staan van de cliënten, begeleiden voor hun afspraak.
  • het maken van een eerste positieve, vriendelijke en rustige indruk op onze cliënten.
  • balie werkzaamheden / invoeren van gegevens in ons klantenbestand, zorgen dat de cliënten alle informatie hebben ingevuld, zodat de behandelaar direct aan het consult kan beginnen, afspraken inplannen in de agenda, foto’s maken van cliënten, bijhouden voorraad, navolgen (hygiëne) protocollen, betalingen.
  • de behandelaar assisteren tijdens de behandelingen, indien nodig!

Functie-eisen
Je bent representatief, zelfstandig, stressbestendig, pakt werkzaamheden uit jezelf op, je bent flexibel, je bent goed met computers, neemt initiatief, communicatief vaardig, spreekt ABN en goed Engels, minimaal MBO werk- en denkniveau, je kan goed multi-tasken. Je hebt het liefst wel enkele jaren ervaring in klantencontact of als baliemedewerker. Je bent flexibel in je werktijden en hebt affiniteit met de medische/cosmetische huidtherapie. Je staat stevig in je schoenen en hebt klantvriendelijkheid hoog in het vaandel staan. De functie betreft een afwisselende baan van voor iedere maandag, woensdag en eventueel zaterdag en zondag. De andere dagen zijn in overleg.

Wat kunnen wij jou bieden?
Een afwisselende leuke functie en een fijne werkplek in de gezellige stad Zaandam binnen een klein ambitieus team van leuke collega’s. Eventueel het de mogelijkheid tot het volgen van interne opleidingen binnen de medische/cosmetische huidtherapie.

Goed te weten voordat je gaat solliciteren
Je hebt de mogelijkheid om gratis parkeren bij de kliniek. Brutoloon in overleg en is afhankelijk van ervaring en leeftijd. Je zal op basis van 0-uren contract werken, gemiddeld 8 a 24 uur per week. Herken je jezelf in dit profiel en wil jij het visitekaartje van onze kliniek zijn, stuur ons dan jouw sollicitatiebrief en CV met foto. Voor meer informatie over wie wij zijn en wat we doen, kan je kijken op onze website: www.parisaskinclinic.nl. Wij kijken uit naar jouw sollicitatie!

Stuur je CV met pasfoto en motivatie naar: info@parisaskinclinic.nl t.a.v. Parisa Jahangard. Heb je nog vragen? Neem contact op via: 06 41904148.

Leave a Reply