Skin Care

Dermaceutic is opgericht voor en door dermatologen en esthetische specialisten en is wereldleider in peelings toepasbaar op alle huidtypes. Melasma, acné en anti-aging kennen voor Dermaceutic geen geheimen meer. Het Frans labo Dermaceutic is al meer dan 30 jaar wereldpioneer op vlak van dermatologische geneeskunde. Dermaceutic is exclusief voor artsen en huidtherapeuten beschikbaar.

Dermaceutic

Dermaceutic nam als één van de eerste laboratoria ingrediënten in haar formules op die ondertussen als standaard worden beschouwd bij kwalitatief hoogstaande huidverzorging, zoals hyaluronzuur, stabiele vitamine C, vitamine A en glycolzuur. Door middel van klinische studies en samenwerking met wereldwijde marktleiders ontwikkelde Dermaceutic een gamma van wetenschappelijk onderbouwde en zeer efficiënte producten met een ongeëvenaarde concentratie aan actieve bestanddelen in haar formules.

Dermaceutic bied een volledige oplossing voor de aanpak van acne, acne littekens, melasma, PIH, fijne lijntjes en diepe rimpels. Dit door middel van combinatie peelings met o.a. salicylzuur variërend tussen de 4%-12% en 20% en TCA sterktes tussen de 12%,15%,18%, 20% en 30%. De bestseller: Cosmo peel Forte die zeer geschikt is om tekenen van veroudering aan te pakken. Deze medium diepe peeling werkt op basis van 20% TCA, 10% Fenol en 10% glycolzuur.

Renophase

Het Franse Laboratoires Renophase ontwikkelt al meer dan 20 jaar geavanceerde producten met een duidelijke focus op het versterken van probleemhuiden. Met Renophase biedt een volledige oplossing voor de aanpak van moeilijk te behandelen huiden zoals couperose, rosacea, de atopische huid en de droge acné huid.

Renophase Laboratoria is gespecialiseerd in het onderzoek naar de celregeneratie toegepast in de cosmetische dermatologie. Met Renophase bereikt u herstel en evenwicht van het huidweefsel met producten die zeer goed verdragen worden. De unieke formules staan bekend om hun uitzonderlijke efficiëntie en zijn het resultaat van uitgebreid technologisch onderzoek. De huid reageert zichtbaar en herstelt in verschillende stappen. Herstructureren in de diepte, volume en glans herstellen zijn het doel.

Dermaviduals

Dermaviduals® staat voor gefundeerd en dermatologisch georiënteerd professioneel advies en vooral een huidverzorgingsconcept dat is aangepast aan de individuele huidconditie. De producten zijn ontwikkeld om zowel de conditie van de oudere, normale, jonge huid, alsmede de problematische huid zoals acne, pigmentatie, atopische huid, erytheem, rosacea en barrière-aandoeningen aanzienlijk te verbeteren.

Dermaviduals-producten zijn vrij van emulgatoren, conserveermiddelen, parfum, minerale oliën, siliconen, kleurstoffen en amines. De samenstelling van onze producten is identiek aan de natuurlijke huidbarrière.

Maak een afspraak

Ben je benieuwd naar onze kliniek en wil je een vrijblijvend persoonlijk behandeladvies? Maak dan een afspraak: telefonisch via +31(0)641904148 of kies hiervoor zelf een dag en tijdstip uit op onze website.

maak een afspraak