Skin Care

DMK . DERMAVIDUALS . OBAJI . DERMACEUTIC . RENOPHASE

Parisa Skin Clinic | slide on main 2 e1643894742430

DMK

Bij Parisa Skin Clinic werken we tijdens onze medische gezichtsbehandelingen meestal met het Amerikaanse merk DMK. DMK is een paramedisch huid revisie merk met behandelingen en producten ter verbetering van bijna alle huidaandoeningen. DMK werkt met enzymen en deze kunnen dode eiwitten, gifstoffen en afvalstoffen uit de epidermis (opperhuid) verwijderen met behulp van omgekeerde osmose. Dit proces spoelt vloeistoffen terug door je celwand, waardoor er een schone celkern ontstaat. Ook verhogen enzymen het waterniveau (vochtgehalte) in de huid. DMK enzymen bevatten de aminozuren Proline, Glycine en Lysine, die de fibroblasten in onze lederhuid stimuleren. Hierdoor ontstaan er verse, nieuwe collageenvezels. Jouw huid wordt hierdoor mooier, gezonder en stralender.

Dermaviduals

Dermaviduals® staat voor gefundeerd en dermatologisch georiënteerd professioneel advies en vooral een huidverzorgingsconcept dat is aangepast aan de individuele huidconditie. De producten zijn ontwikkeld om zowel de conditie van de oudere, normale, jonge huid, alsmede de problematische huid zoals acne, pigmentatie, atopische huid, erytheem, rosacea en barrière-aandoeningen aanzienlijk te verbeteren.

Dermaviduals-producten zijn vrij van emulgatoren, conserveermiddelen, parfum, minerale oliën, siliconen, kleurstoffen en amines. De samenstelling van onze producten is identiek aan de natuurlijke huidbarrière.

Parisa Skin Clinic | DERMAVIDUALS 768x512 1
Parisa Skin Clinic | 5b6db1999e9b6f0db63b9c55 Pro CProductsOranges

OBAJI MEDICAL

Obagi Medical heeft zeer effectieve en krachtige systemen en productlijnen, welke gedurende de jaren zijn ontwikkeld om verschillende huidproblemen adequaat aan te pakken. Denk hierbij aan oppervlakkige en diepe pigmentproblemen, grove huidstructuur, littekens, rimpels, huidslapte, rosacea en acne. De werkstoffen zijn geformuleerd om diep in de huid te kunnen doordringen en deze van binnenuit weer gezond te maken. Voorbeelden hiervan zijn Arbutine, Retinol, Retinaldehyde en Benzoylperoxide. Door huidverzorging op een beproefde systematische wijze in te zetten, worden voorspelbare en klinisch bewezen resultaten bereikt.

Renophase

Het Franse Laboratoires Renophase ontwikkelt al meer dan 20 jaar geavanceerde producten met een duidelijke focus op het versterken van probleemhuiden. Met Renophase biedt een volledige oplossing voor de aanpak van moeilijk te behandelen huiden zoals couperose, rosacea, de atopische huid en de droge acné huid.

Renophase Laboratoria is gespecialiseerd in het onderzoek naar de celregeneratie toegepast in de cosmetische dermatologie. Met Renophase bereikt u herstel en evenwicht van het huidweefsel met producten die zeer goed verdragen worden. De unieke formules staan bekend om hun uitzonderlijke efficiëntie en zijn het resultaat van uitgebreid technologisch onderzoek. De huid reageert zichtbaar en herstelt in verschillende stappen. Herstructureren in de diepte, volume en glans herstellen zijn het doel.

Parisa Skin Clinic | 1604393973019
Parisa Skin Clinic | Dermaceutics Split Pic products

DERMACEUTIC

Het merk Dermaceutic is ontwikkeld in een Frans laboratorium en is één van de eerste bedrijven die ingrediënten ging gebruiken met hoge percentages gestabiliseerd vitamine C, glycolzuur en hyaluronzuur. De cosmeceuticals worden met name ingezet bij medisch esthetische anti-ageing, pigmentproblemen, structuurverbetering, huidverjonging en verschillende soorten acne problemen. Dermaceutic is bekend in meer dan 30.000 esthetische klinieken wereldwijd. Dermaceutic heeft tevens revolutionaire chemische peelings ontwikkeld voor professioneel gebruik en is marktleider op het gebied van onderzoek hiernaar.

Maak een afspraak

Ben je benieuwd naar onze kliniek en wil je een vrijblijvend persoonlijk behandeladvies? Maak dan een afspraak: telefonisch via +31(0)641904148 of kies hiervoor zelf een dag en tijdstip uit op onze website.

maak een afspraak
Parisa Skin Clinic | dermaceutic logo copy
Parisa Skin Clinic | digitaleKpSticker
Parisa Skin Clinic | logo NVH FC
Parisa Skin Clinic | logo klp 300x95 1
Parisa Skin Clinic | Dermaviduals LOGO 1024x325 1
Parisa Skin Clinic | logo vivace